22 opleidingen en cursussen op hbo-niveau bij drie hogescholen. Gewoon te volgen in de Drechtsteden. Dordrecht is op dit moment een echte studentenstad aan het worden. En dat is aanleiding om het totale aanbod van opleidingen en cursussen op hbo-niveau te laten zien. Op 6 november aanstaande organiseren alle hogescholen uit Dordrecht daarom een open dag. Studiekiezers kunnen die dag kennis komen maken met het ruime aanbod aan voltijd- en deeltijdopleidingen dat Dordrecht telt en ontdekken wat studeren in de Drechtsteden betekent. De open dag vindt plaats tussen 10.00 uur en 14.00 uur, op Achterom 103 in Dordrecht.

De open dag wordt georganiseerd door Dordrecht Academy, Hogeschool Inholland en HBO Drechtsteden. Samen vertegenwoordigen zij een aanbod van 22 opleidingen en cursussen op hbo-niveau. Variërend van techniekopleidingen tot leraar basisonderwijs (Pabo), van Management tot Zorg en Welzijn. Of een studiekiezer een vierjarige bachelor, een tweejarige Associate degree, of een korter durende cursus wil volgen: Dordrecht heeft het.

Dordrecht Academy

Dordrecht Academy is een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, Christelijke Hogeschool Ede en ROC Da Vinci College. Samen bieden zij binnen Dordrecht Academy tweejarige hbo-opleidingen (Associate degrees) aan, zowel in voltijd als in deeltijdvorm. De opleidingen zijn vraaggedreven ingericht aan de hand van de innovatievragen die spelen bij werkgevers in de Drechtsteden. De opleidingen zijn perfect voor praktische havisten, mbo-studenten die nog verder willen studeren, of werkende professionals op mbo-niveau die zich verder willen ontwikkelen. Voor meer info: kijk op www.dordrecht.academy.

Mon, 01 November

Categorieën: Nieuws