Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Sandra van Steenveldt

Het samenwerkingsverband van Hoger Onderwijs Drechtsteden is blij te kunnen mededelen dat Sandra van Steenvelt per 1 december 2022 de nieuwe directeur wordt. Zij zal het roer overnemen van Erwin van Braam, die eind september zijn opdracht afsluit.

Het samenwerkingsverband van Hoger Onderwijs Drechtsteden is blij te kunnen mededelen dat Sandra van Steenvelt per 1 december 2022 de nieuwe directeur wordt. Zij zal het roer overnemen van Erwin van Braam, die eind september zijn opdracht afsluit.

Sandra is op dit moment nog werkzaam als programma directeur HBO-ICT opleidingen aan de Haagse Hogeschool. Met een sterke achtergrond in de hbo wereld en innovatie, past de vacature haar goed. Daarnaast is zij voorzitter dagelijks bestuur bij HBO-I Foundation, waar ze zich richtte op het landelijke IT-onderwijs op de Nederlandse Hogescholen.

Ik kijk er naar uit om als directeur van HOD, Dordrecht Academy en Career Boost weer een stap verder te helpen. In dit innovatieve samenwerkingsverband zie ik de perfecte mix tussen onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid. Een prachtig, maar complex, initiatief waar ik graag aan bijdraag.

- Sandra van Steenvelt

Hoger Onderwijs Drechtsteden (HOD) is een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, Christelijke Hogeschool Ede, Avans Hogeschool, Da Vinci College, de gemeente Dordrecht en het Economic Development Board Drechtsteden.

 

Ron Bormans, bestuursvoorzitter van Hogeschool Rotterdam en voorzitter van het samenwerkingsverband: “ Onder leiding van Erwin van Braam is er een mooi fundament gelegd voor het hoger onderwijs in de Drechtsteden. Ik heb er alle vertrouwen in dat onder leiding van Sandra we gaan komen tot een groei van het aantal opleidingen, toegespitst op waar deze mooie regio behoefte aan heeft. Van harte welkom!”

 

Door blijven lezen