Na flinke inzet om Hoger Onderwijs Drechtsteden op de kaart te krijgen, neemt directeur Erwin van Braam binnenkort afscheid. Vanaf 1 oktober gaat hij aan de slag als directeur Education, Research and Information Management bij Breda University of applied sciences (BUas).


Erwin:
“In de afgelopen jaren heb ik samen met veel collega’s met enorm veel plezier en enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van Hoger Onderwijs Drechtsteden, Dordrecht Academy en Career
Boost
. Nu Career Boost inmiddels al honderden bachelorstudenten verbonden heeft aan innovatieve projecten bij bedrijven, ondernemers en publieke organisaties en Dordrecht Academy vanaf september het eerste studiejaar ingaat, neem ik afscheid als directeur Hoger Onderwijs Drechtsteden.”


Hoger Onderwijs Drechtsteden (HOD) is een samenwerkingsverband van Hogeschool Inholland, Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool, Da Vinci College, de gemeente Dordrecht en het Economic Development Board Drechtsteden.


“Ik kijk met trots terug op wat het team, in samenwerking met die vele partners die Hoger Onderwijs Drechtsteden inmiddels rijk is, in de afgelopen jaren heeft neergezet. Ik heb er vertrouwen in dat Dordrecht Academy en Career Boost in de komende jaren de regio zullen helpen aan méér hoger opgeleiden, méér innovatie en méér brede welvaart in de Drechtsteden.”


Inmiddels loopt de procedure voor de benoeming van een nieuwe directeur. Op korte termijn zal duidelijk worden wie deze rol gaat invullen. We wensen Erwin uiteraard veel succes in Breda!