Wie?

Dordrecht Academy komt voort uit het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden. Het wordt een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam, Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool InHolland, Avans Hogeschool, ROC Da Vinci College, werkgevers en gemeente Dordrecht

Wat?

Het samenwerkingsverband heeft de intentie om Dordrecht Academy te realiseren. De Academy omvat tweejarige hbo-opleidingen (Associate degrees) en innovatieve samenwerkings-mogelijkheden met werkgevers. Dordrecht Academy komt in een nieuw gebouw op Campus Leerpark.

Waarom?

De Drechtsteden hebben samen 300.000 inwoners. Het bedrijfsleven is gespecialiseerd en heeft behoefte aan hoger geschoold personeel. Terwijl jongeren voor hoger onderwijs de regio uit moeten. Hoger Onderwijs is hierin een belangrijke verbindende schakel.

NIEUWS

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Online stagemarkt

Omdat grote evenementen op dit moment nog niet zijn toegestaan is deze stagemarkt digitaal. Dat betekent dat zowel bedrijven als het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden de grenzen verleggen en alles online regelen. Kortom: niets staat jouw kennismaking met een mooi bedrijf in de weg! De markt zal bestaan uit een algemeen gedeelte, en twee gespreksessies met bedrijven.

Meer informatie over het event en aanmelden vind je hier.